Fursecuri cu nuca si zahar pudra

Printeaza

Fursecuri cu nuca si zahar pudra din: ou, faina, zahar, praf de copt, unt, nuca si zahar pudra.

Ingrediente:Fursecuri_cu_nuca_si_zahar_pudra

  • un ou
  • 250 g faina
  • 80 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 120 unt moale
  • 100 g nuca macinata

pentru servit:

  • 100 g zahar pudra

 

Mod de preparare:

Untul se freaca cu zaharul, se adaugă oul, nuca măcina­tă, făina şi praful de copt. Se amestecă bine şi aluatul se dă la rece pentru o oră. Apoi, aluatul se întinde cu sucitorul într-o foaie cu o grosime de 1-2 centimetri şi se taie bucăţi cu o formă rotundă.

Se pun fursecurile în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la foc potrivit 15 minute, până se rumenesc uşor pe margini. Apoi, se lasă la răcit, se presară cu zahăr pudră şi se aduc la masă.

Fursecuri cu nuca si zahar pudra

Fursecuri_cu_nuca_si_zahar_pudra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.