Desert cu caise si lavanda

Printeaza

Desert cu caise si lavanda din: caise, miere si lavanda.

Ingrediente:Desert_2

  • 12 caise
  • 4 linguri cu miere
  • 8 ramurele de lavanda inflorita

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi ştergeţi caisele. Scoateţi-le sîmburii. Incălziţi cuptorul la 180°C. Spălaţi tijele de lavandă. Puneţi deoparte 4 fire pentru ornat şi scoateţi florile de pe celelalte. Faceţi din staniol 4 pătrate cu latura de 30 cm. Aşezaţi pe fiecare pătrat 6 jumătăţi de caise, cu faţa bombată pe hîrtie.

Turnaţi mierea şi pudraţi cu flori de lavandă. Rulaţi papiotele, aşezaţi-le pe tava cuptorului şi lăsaţi să se coacă 10 minute. Serviţi desertul călduţ, ornat cu o rămurică de lavandă, lăsînd musafirii să le deschidă singuri.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.