Crostini cu sfecla rosie si branza

Printeaza

Crostini cu sfecla rosie si branza din: sfecla rosie, paine integrala, ulei de masline, usturoi, apa, otet de vin, branza cremoasa, sare si piper.

Ingrediente:Crostini_cu_sfecla_rosie_si_branza

  • 1 sfecla rosie
  • 4 felii de paine integrala
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de apa
  • 1 lingura de otet de vin
  • putina branza cremoasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie tulpinile si frunzele sfeclei si pune-o apoi la copt intr-o folie de aluminiu la 350 de grade, pentru aproximativ 45 de minute. Pune apoi la cuptor si feliile de paine si lasa-le sa se rumeneasca timp de 14 minute.

Separat taie marunt tulpinile si frunzele sfeclei de zahar si caleste-le intr-o tigaie cu o lingura de ulei, apoi adauga usturoiul taiat marunt, apa si otetul si lasa-le sa fiarba putin pana se evapora apa, aproximativ 4-5 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pune sfecla de zahar si branza cremoasa intr-un blender si amesteca-le pana obtii un piure, apoi intinde cu o lingurita compozitia pe feliile de paine si adauga la final si sote-ul de verdeata. Crostini cu sfecla rosie se servesc simpli si reci, ca aperitiv.

Crostini cu sfecla rosie si branza

Crostini_cu_sfecla_rosie_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.