Gulas cu carne de vita si cartofi
PrinteazaGulas cu carne de vita si cartofi din: carne de vita, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, rosii, pasta de tomate, chimen, patrunjel, boabe de piper, ulei si boia dulce.
- 600 g carne de vita
- 400 g cartofi
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita chimen
- 1 legatura de patrunjel
- cateva boabe de piper
- ulei
- 1 lingurita cu boia dulce
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Tai mărunt ceapa, ardeiul şi roşiile şi le căleşti în puţin ulei încins. Apoi adaugi carnea tăiată cubuleţe şi, după ce se rumeneşte, acoperi totul cu apă caldă şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape gata, pui chimenul, piperul, pasta de tomate, morcovii tăiaţi mărunt, boiaua şi cartofii tăiaţi cubuleţe.
Mai laşi la foc mic, aproximativ 15 minute, până se fierb legumele. La urmă adaugi pătrunjelul tocat.
Gulas cu carne de vita si cartofi
Pofta buna!