Sufleu de caşcaval cu castraveti murati
PrinteazaSufleu de caşcaval cu castraveti murati din: unt, pesmet, cascaval, castarveti murati, ceapa, zeama de la castarveti, sare, piper si maioneza.
- 70 g unt moale
- 110 g pesmet
- 400 g cascaval
- 2 castraveti murati
- 1 ceapa
- 2 lingurite zeama de la castarveti
- sare
- piper
- 180 g maioneza
Mod de preparare:
Se unge o formă cu 30 g unt. Restul de unt se topeşte. Se aplică pe fundul formei un strat subţire de pesmet şi se încrustează bine cu mâinile. Se rade caşcavalul şi se presară un strat peste pesmet, apoi se mai presară un strat de pesmet care se presează uşor cu mâinile.
Se toarnă unt topit şi se coace cca 10 min. în cuptorul încins la 200 °C. Apoi se ridică temperatura din cuptor la 220 °C şi se coace până se rumeneşte. Se taie cubuleţe castraveciorii. Ceapa se toacă şi se amestecă împreună cu castraveciori.
Se toarnă deasupra zeama de la castraveţi; se sărează şi se piperează. Se înglobează maioneza. Se taie sufleul bucăţi şi se serveşte cu garnitura pregătită şi cu cartofi la cuptor.
Sufleu de caşcaval cu castraveti murati
Pofta buna!