Rosii umplute cu peste si orez

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii umplute cu: peste alb, orez, ceapa, ulei, patrunjel, iaurt, sare.

Ingrediente:

  • 150 g peşte slab
  • 3 roşii
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapă
  • 1 linguriţă ulei
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 2 linguri iaurt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi-l fierbi în apă cu sare. Separat, fierbi orezul cu 1 ceaşcă de apă. După ce a fiert peştele, îl scurgi şi îl treci prin maşina de tocat sau îl tai mărunt.

Dai ceapa curăţată prin răzătoarea mică şi o presezi ca să obţii 1 linguriţă de zeamă. Amesteci peştele cu orezul fiert, zeama de ceapă, verdeaţa tocată şi sare.

Tai roşiilor un căpăcel, le scoţi miezul şi le umpli cu compoziţia de peşte. Treci miezul roşiilor prin sită. Aşezi roşiile într-un vas, pui şi mie­zul pasat, adaugi iaurtul şi uleiul şi dai la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.