Papanaşi cu urdă, la cuptor
PrinteazaPapanaşi cu urdă, la cuptor din: urda, oua, zahar vanilinat, zahar pudra, gris, ulei, smantana, dulceata de visine si sare.
- 400 g urda proaspata
- 2 oua
- 5 plicuri zahar vanilinat
- 1-2 linguri zahar pudra
- 2 linguri gris
- ulei pentru tava
- smantana
- dulceata de visine
- sare
Mod de preparare:
Amesteci urda cu ouăle, zahărul vanilat, zahărul pudră, un praf de sare şi grisul. Dai compoziţia de mai sus la rece, pentru circa 30 de minute, apoi iei cu lingura din compoziţie şi formezi papanaşi. ©Ungi o tavă cu ulei, aşezi papanaşii şi îi dai la cuptor timp de 40 de minute.
Cât sunt fierbinţi, îi serveşti cu smântână şi cu dulceaţă de vişine deasupra, ambele reci.
Papanaşi cu urdă, la cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- papanasi la cuptor
- cum se pastreaza urda
Imi place papanasii astia