Supa crema de mazare cu telemea si crutoane
PrinteazaSupa crema de mazare cu telemea si crutoane din: morcov, radacina de patrunjel, boabe de mazare, branza telemea, crutoane, sare si piper.
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 400 g boabe de mazare
- 100 g branza telemea
- crutoane
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţăm morcovul şi pătrunjelul şi le tăiem rondele. Punem la fiert împreună cu mazărea, într-un litru de apă. Fierbem 25-30 minute.
Scoatem legumele din supă şi le pasăm în blender. Punem piureul într-o crăticioară şi-l diluăm cu supa în care au fiert, până când obţinem consistenţa dorită.
Punem sare şi piper după gust. Mai fierbem 1 minut. Servim fierbinte, cu bucatele de branza si crutoane.
Supa crema de mazare cu telemea si crutoane
Pofta buna!