Frigarui de pui cu caramel din: piept de pui, zahar brun, sos de soia, unt, apa, lamaie, usturoi, otet, sare. Ingrediente: 2 piepţi de pui dezosaţi 1/2 ceaşcă cu zahăr brun 1 lingură cu sos de soia 1 lingură cu unt 1/2 ceaşcă de apă zeamă de lămâie 2 căţei cu usturoi 1 lingură cu […]
Frigărui marinate
PrinteazaFrigărui marinate din: pulpa de miel, dovlecel, ceapa, patrunjel, usturoi verde, zeama de lamaie, busuioc, rozmarin, ulei, piper, sare.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de miel
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de usturoi verde
- 2 linguri cu zeama de lamaie
- busuioc
- rozmarin
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea în cuburi medii, iar dovlecelul în felii mai groase. Pisează usturoiul, toacă foarte fin pătrunjelul şi busuiocul (poţi să le bagi într-un robot şi să amesteci totul cu ulei, zeamă de lămâie, piper şi sare).
Pune acest amestec într-o pungă şi adaugă carnea, bucăţile de dovlecel şi o crăcuţă de rozmarin.
Amestecă şi dă la rece câteva ore sau de seara până dimineaţa.
Taie ceapa în sferturi şi montează pe beţe de frigăruie, alternativ, bucăţi de carne, felii de ceapă şi dovlecel. înfige în fiecare frigăruie o bucată de crăcuţă de rozmarin.
Frige-le pe grătar, circa zece minute pe fiecare parte.
Frigărui marinate
Pofta buna!
Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]
Frigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde. Ingrediente: 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui 1 lingura ulei de masline zeama de la 1 lime 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati 1 ardei galben mare, […]