Antricot de miel cu orez si ardei gras
PrinteazaAntricot de miel cu orez si ardei gras din: antricot de miel, orez, ardei rgas, ceapa, supa de legume, paprika, sare si piper.
- 8 felii antricot de miel
- 200 g orez
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 2 cepe
- 700 ml supa de legume
- 2 lingurite paprika
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi feliile de carne de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le. Presăraţi-le cu puţină sare şi cu piper proaspăt măcinat. Puneţi- le într-o tigaie şi prăjiţi-le la foc mic, în ulei, câte 2 minute pe fiecare parte. Scoateţi-le pe o farfurie, presăraţi-le cu paprika, acoperiţi-le şi păstraţi-le la cald.
Separat, curăţaţi legumele, spă- laţi-le şi tocaţi mărunt ceapa, iar ardeii tăiaţi-i în cubuleţe. Căliţi ceapa 1 minut în ulei, apoi adăugaţi ardeiul gras. După 5 minute puneţi orezul şi căliţi-l împreună cu legumele 3-4 minute.
Puneţi apoi supa de legume, potriviţi de sare şi piper si fierbeţi orezul la foc mic 20-25 de minute. Serviţi câte 2 felii de antricot la porţie, alături de orez fierbinte.
Antricot de miel cu orez si ardei gras
Pofta buna!