Cotlet de miel cu fasole verde, morcovi si bureti

Printeaza

Cotlet de miel cu fasole verde, morcovi si bureti din: cotlet de miel, mustar, ulei de masline, fasole verde, morcovi, ceapa verde, bureti, unt, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet_de_miel_cu_fasole_verde_morcovi_si_bureti

  • 1 kg cotlet de miel tăiat în două, fără şira spinării
  • 1 lingura muştar
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 250 g fasole verde
  • 250 g morcovi proaspeţi
  • 200 g ceapă verde sau ceapă de primăvară
  • 50 g bureţi mici
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se freacă cu piper. Se prăjeşte 5 minute în ulei, apoi se dă cu sare şi se pune în cup­torul încins, 10 minute. Se scoate din cuptor, se unge cu muştar şi se mai coace 10-15 minute. Se scoate din cuptor, se acoperă cu folie de alumi­niu şi se lasă deoparte.

Între timp, legumele se curăţă, se spală şi se taie bucăţi. Se condimen­tează cu sare şi piper şi se prepară la abur sau se înăbuşă. Bureţii se curăţă, se spală şi se prăjesc 2-3 minute în unt încins. Cotletul se taie felii, se ornează cu rozmarin şi se serveşte cu garnitura de legume şi bureţi.

Cotlet de miel cu fasole verde, morcovi si bureti

Cotlet_de_miel_cu_fasole_verde_morcovi_si_bureti

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine cotletele de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.