Drob de pui cu morcovi si ardei gras

Printeaza

Drob de pui cu morcovi si ardei gras din: carne de pui, oua, ardei gras, morcovi, ceapa verde, frunze de patrunjel verde, piper, porumb, sare si ulei.

Ingrediente:Drob_de_pui_cu_morcovi_si_ardei_gras

  • 1 kg carne de pui tocata (pulpa si piept)
  • 2 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 mana de frunze de patrunjel verde
  • 1 lingurita cu piper negru macinat
  • 100 g porumb dulce (conserva)
  • sare
  • ulei sau unt pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ardeiul, ceapa şi pătrunjelul. Amestecă-le cu car­nea tocată, ouăle şi porumbul (mai întâi cu furculiţa, apoi cu mâna, ca să se omoge­nizeze). Sărează după gust, adaugă piperul şi amestecă din nou.

Unge o formă de chec, pune compoziţia şi presează bine. Incinge cuptorul şi coace drobul, la foc potrivit, 30-40 de minute.

Drob de pui cu morcovi si ardei gras

Drob_de_pui_cu_morcovi_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.