Risotto cu sos pesto
PrinteazaRisotto cu sos pesto din: morcovi, orez, sos pesto, frunze de busuioc, sare si piper.
- 1 morcovi
- 100 g orez prefiert
- 500 g sos peso
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem orezul la fiert în apă cu sare, împreună cu morcovul ras. Fierbem 10-12 minute, după care scurgem surplusul de apă.
Amestecăm orezul cu sosul Pesto. Dacă este nevoie, mai adăugăm sare şi piper.
Punem orezulîn boluri udate în prealabil cu apă rece, pentru a se putea desprinde ulterior.
In momentul servirii, răsturnăm orezul pe farfurii şi ornăm cu frunzeîcle busuioc.
Risotto cu sos pesto
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/risotto-sos-pesto html