Ruladă de curcan cu spanac si nucsoara

Printeaza

Ruladă de curcan cu spanac si nucsoara din: spanac, ulei de masline, ceapa, supa clara de legume, piept de curcan, pesmet, ulei, sare, piper si nucsoara.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_spanac_si_nucsoara

  • 300 g spanac
  • putin ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • putina supa clara de legume
  • 600 g piept de curcan (bucata intreaga)
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
  • 125 ml supa clara de pasare
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Se curăţă spanacul şi se înă­buşă, împreună cu ceapa tocată, în puţin ulei de măsline, se sţinge cu supa clară de legu­me şi se mai fierbe puţin.

Pieptul de curcan se despică incomplet şi se desface ca o fe­lie mare, la nevoie se mai aplatizează cu ciocanul de bătut şniţele. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se aşază deasupra spanacul, se con­dimentează şi se presară cu pesmet.

Apoi se rulează şi se leagă cu sfoară de bucătărie. Se condimentează şi la suprafaţă. Se încinge uleiul şi se ru­meneşte rulada pe toate părţile.

Se toarnă apoi supa clară de pasăre, se acoperă cu capac; se lasă la foc mic cca 45 min. Apoi se scoate din vas şi se lasă să se răcească. Se tran­şează în felii şi se aranjează pe un platou.

Ruladă de curcan cu spanac si nucsoara

Rulada_de_curcan_cu_spanac_si_nucsoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.