Farfalle cu sos bolognez
PrinteazaFarfalle cu sos bolognez din: usturoi, farfalle, carne tocata de vita, suc de rosii, ulei de masline, busuioc verde si sare.
- 4 catei de usturoi
- 300 g farfalle
- 200 g carne tocata – vita
- 100 g suc de rosii
- 100 ml ulei de masline
- busuioc verde
- sare
Mod de preparare:
Fierbem pastele în apă cu sare. Le limpezim cu apă rece şi le lăsăm să se scurgă. Decojim usturoiul şi îl tăiem felii. încingem U linguri de ulei de măsline, punem usturoiul şi îl prăjim 30 secunde.
Adăugăm carne tocată, amestecăm bine şi turnăm sucul de roşii. Lăsăm pe foc mic, până se pătrunde carnea. Adăugăm sare şi busuioc tocat mărunt.
Punem pastele pe farfurii, adăugăm sosul de carne si ornăm cu frunze de busuioc.
Farfalle cu sos bolognez
Pofta buna!