Tocanita de vita cu legume si verdeata

Printeaza

Tocanita de vita cu legume si verdeata din: ceapa, ardei gras, morcovi, pulpa de vita, suc de rosii, patrunjel, cimbru, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita_de_vita_cu_legume_si_verdeata

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 400g pulpă de vită
  • 150ml suc de roșii
  • pătrunjel
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingem 4 linguri de ulei si prajim ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa un minut adaugam carnea taiată cubulete.

Turnăm 200ml apă minerala. Cand carnea este aproape fiarta punem morcovii tăiati rondele, sucul de rosii si lasam sa fiarba o ora – o ora si jumatate, pe foc potrivit. La final presaram sare si piper dupa gust.

Tocam patrunjelul si cimbrul, le presaram in tocanita si oprim focul. Servim fierbinte.

Tocanita de vita cu legume si verdeata

Tocanita_de_vita_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ileana Anton

    Chiar ma gandeam la o tocanita, o sa incerc tocanita de vita cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.