Sufleu de anghinare

Printeaza

Sufleu de anghinare din: inimi de anghinare, piper, spanac, cimbru, usturoi, patrunjel, boabe de fasole, parmezan si crema de iaurt.

Ingrediente:Sufleu_de_anghinare

  • 2 conserve mici inimi de anghinare
  • 1 lingurita piper
  • 300 g spanac congelat tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 conserva mica de boabe de fasole
  • 2 linguri parmezan ras
  • 100 ml crema de iaurt

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180C. Se opareste spanacul in apa clocotita, se scurge, eventual chiar se stoarce. Se amesteca toate ingredientele, folosind belnderul, pana ce se obtine o crema omogena.

Se asaza compozitia intr-o forma termorezistenta si se coace circa 30 de minute in cuptorul pregatit. Se serveste cu grisine, paine sau biscuiti integrali sau cu felii de legume crude.

Sufleu de anghinare

Sufleu_de_anghinare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place cum arata sufleul de anghinare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.