Sufleu de anghinare
PrinteazaSufleu de anghinare din: inimi de anghinare, piper, spanac, cimbru, usturoi, patrunjel, boabe de fasole, parmezan si crema de iaurt.
- 2 conserve mici inimi de anghinare
- 1 lingurita piper
- 300 g spanac congelat tocat
- 1 lingurita cimbru tocat
- 2 catei de usturoi tocati
- 1 lingura patrunjel tocat
- 1 conserva mica de boabe de fasole
- 2 linguri parmezan ras
- 100 ml crema de iaurt
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180C. Se opareste spanacul in apa clocotita, se scurge, eventual chiar se stoarce. Se amesteca toate ingredientele, folosind belnderul, pana ce se obtine o crema omogena.
Se asaza compozitia intr-o forma termorezistenta si se coace circa 30 de minute in cuptorul pregatit. Se serveste cu grisine, paine sau biscuiti integrali sau cu felii de legume crude.
Sufleu de anghinare
Pofta buna!
Nu-mi place cum arata sufleul de anghinare!