Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian din: paste, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper, parmezan. Pastele cu sos de roșii și busuioc sunt un preparat simplu și clasic în bucătăria italiană. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 300 grame de paste (penne, spaghetti, sau preferatele tale) 400 grame de roșii […]
Paste cu spanac si branzica de casa
PrinteazaPaste cu spanac si branzica de casa din: paste scoici, spanac, ulei de masline, branzica de casa, sare, piper, usturoi si parmezan.
- 300 g paste scoici mari
- 400 g spanac proaspat
- ulei de masline
- 400 g branzica de casa
- sare
- piper
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura parmezan
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul şi se căleşte într-o tigaie, în ulei încins cca 2 min. Se adaugă brânza, sare, piper şi usturoi pisat.
Se fierb pastele al dente, în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă.
Pastele-scoici se umplu cu amestecul de spanac şi se aşază într-o formă de sufleu unsă cu ulei; se presară parmezan.
Se încinge cuptorul la 185 C şi preparatul se coace la cuptor cca 15 min.
Se picură puţin ulei de măsline extravirgin; se servesc cu sos şi măsline.
Paste cu spanac si branzica de casa
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean
Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]
Pofta buna!
Sunt moarta dupapaste, imi propun sa incerc si eu pastele astea!