Pulpa de miel cu mustar
PrinteazaPulpa de miel cu mustar din: pulpa de miel, mustar, ulei, cimbru, sare, piper si rozmarin.
- o bucata pulpa de miel 1,5 kg
- 3 linguri mustar
- 15 ml ulei
- 2 lingurite cimbru
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Pe un suport de lemn, se pune carnea spălată şi bine scursă şi se unge pe partea care va fi în interior cu jumătate din amestecul de muştar. Se rulează şi se leagă cu sfoară de bucătărie.Se aşază carnea în tavă, se unge cu restul amestecului de muştar şi se pune în în cuptor pentru o oră şi jumătate.
După coacere, se lasă friptura 10 minute în tavă pentru a se odihni şi apoi se scoate, se taie şi se aduce la masă cu crenguţe de rozmarin deasupra şi sosul din tavă.
Pulpa de miel cu mustar
Pofta buna!