Pulpa de miel cu mustar

Printeaza

Pulpa de miel cu mustar din: pulpa de miel, mustar, ulei, cimbru, sare, piper si rozmarin.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_cu_mustar

  • o bucata pulpa de miel 1,5 kg
  • 3 linguri mustar
  • 15 ml ulei
  • 2 lingurite cimbru
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Pe un suport de lemn, se pune carnea spălată şi bine scursă şi se unge pe partea care va fi în interior cu jumătate din ames­tecul de muştar. Se rulează şi se leagă cu sfoară de bucătărie.Se aşază carnea în tavă, se unge cu restul amestecului de muştar şi se pune în în cuptor pentru o oră şi jumătate.

După coacere, se lasă friptura 10 minute în tavă pentru a se odihni şi apoi se scoate, se taie şi se aduce la masă cu crenguţe de rozmarin deasupra şi sosul din tavă.

Pulpa de miel cu mustar

Pulpa_de_miel_cu_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.