Papanasi cu dulceata de coacaze

Printeaza

O reteta delicioasa de papanasi cu : branza de vaci, faina, zahar, bicarbonat, coaja de lamaie, gris, ulei, margarina, smantana, zahar pudra, dulceata de coacaze, sare.

Ingrediente:Papanasi cu dulceata de coacaze

  • 1 kg branza de vaci
  • 400 g faina
  • 200g zahar
  • un varf de cuţit bicarbonat
  • 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • 100 g gris
  • 100ml ulei
  • 100g margarina
  • 500g smântână
  • 50g zahăr pudra
  • 300g dulceaţa de coacaze
  • 1 vârf de cuţit sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi brânza de vaci cu făina cernută, margarina, ouălele, coaja de lămâie, bicarbonatul, grisul şi sarea. Frământaţi aluatul şi formaţi din ea papanaşi rotunzi.

Apăsaţi puţin la mijloc şi prăjiţi uniform în ulei. Serviţi papanasii calzi, presăraţi cu zahăr pudră, cu smântână şi dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.