Bors aromat de ciuperci din: ciuperci, ulei, morcov, patrunjel, telina, ceapa, orez, plante aromatice, bors, leustean, sare, piper, smantana. Ingrediente: 300 g ciuperci 2 linguri ulei 1 morcov mare 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină potrivită 1 ceapă 2 linguri orez 1 linguriţă amestec de plante aromatice 600 ml borş leuştean verde sare piper smântână […]
Bors de ciuperci cu zarzavat
PrinteazaBors de ciuperci cu zarzavat din: ciuperci, zarzavat, ceapa, patrunjel verde, orez, sare.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- zarzavat de supă
- 2 cepe
- pătrunjel verde
- 1 ceşcuţă de orez
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă zarzavatul şi ceapa, se spală şi apoi se taie. Se pun la fiert cu 4L apă şi sare.
Când zarzavatul este pe jumătate fiert, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate felii.
După ce s-au fiert ciupercile, se adaugă borsul si orezul fiert.
Se mai lasă câteva minute, apoi se stinge focul, se adaugă pătrunjelul tocat şi se serveşte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de ciuperci cu bors din: ciuperci, patrunjel, ceapa, telina, morcovi, pastarnac, ardei, bors, leustean, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe 1 telină mică 2 morcovi 1 păstărnac 1 ardei gras 1 l borş 1 legătură leuştean ulei sare Mod de preparare: Cureţi legumele şi lestreci printr-un […]
Bors cu perisoare din ciuperci
Bors cu perisoare din ciuperci din: ciuperci, rosii, morcov, patrunjel, telina, ceapa, verdeata, ou, orez, ulei, unt, sare, piper, bors. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 3-4 roşii 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1/4 ţelină mică 2 cepe verdeaţă (mărar, pătrunjel) 1 ou 1-2 linguri orez 1-2 linguri ulei 20 g unt sare piper 1/2 kg borş […]
Pofta buna!