Gogosari umpluti cu peste

Printeaza

Gogosari umpluti cu peste

Ingrediente:Gogosari umpluti cu peste

  • 1 kg gogosari
  • 1/2 kg cod
  • 1 morcov
  • 1 radacina albitura
  • 1 ceapa
  • boabe de piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureti gogosari de cotoare si seminte. Cureti si speli morcovul, albitura si ceapa si le pui la fiert, apoi adaugi pestele curatat si portionat, cateva boabe de piper si condimente.

Cand pestele este gata, cureti carnea de pe oase, o toci marunt si o potrivesti de sare si pier. Cu aceasta compozitie umplu gogosarii pe care ii ornezi dupa imaginatie.

Gogosari umpluti cu peste

Gogosari umpluti cu peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.