Reteta zilei: Legume la gratar pe bagheta prajita

Printeaza

Legume la gratar pe bagheta prajita din: ananas, ardei gras, praz, ardei iute, porumb, ghimbir, menta, coriandru, suc de lamaie, sare, piper si bagheta prajita.

Legume la gratar pe bagheta prajita

Legume la gratar pe bagheta prajita

 

Ingrediente:

  • 1 ananas, decojit si taiat felii
  • 1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat in jumatate
  • 3 fire praz
  • 1 ardei iute, taiat pe jumatate, fara seminte
  • 1 ceasca de porumb
  • 1 lingura ghimbir
  • 3 crengute de menta proaspata
  • 1/3 ceasca frunze proaspete de coriandru
  • 2 linguri suc de lamaie
  • Sare si piper proaspat macinat
  • 1 bagheta prajita

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul. Puneti feliile de ananas, ardeiul gras, ardeiul iute, porumbul, si prazul pe gratar. Stropiiti cu ulei de masline si presarati sare.

Gatiti cateva minute pe fiecare parte. Scoateti pe o farfurie, lasati sa se raceasca cateva minute.

Legume la gratar pe bagheta prajita

Intr-un robot de bucatarie puneti toate legumele, cu exceptia porumbului, ghimbirul, menta, coriandrul, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Procesati cateva secunde, nu trebuie sa devina piure. Se toarna intr-un castron si se amesteca cu porumbul. Serviti cu bagheta prajita pe gratar.

Legume la gratar pe bagheta prajita

Legume la gratar pe bagheta prajita

Legume la gratar pe bagheta prajita

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Bianca Varlan

    Arata foarte bine legumele la gratar!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.