Ciorbă de perişoare cu verdeaţă

Printeaza

Ciorbă de perişoare cu verdeaţă

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu verdeata

  • 5 cepe verzi
  • 3-4morcovi
  • 1/2 kg carne tocată din piept de pui
  • 4 cartofi fierţi
  • 1 ou
  • 3 linguri griş
  • borş
  • 100 g orz
  • tarhon
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la fiert apă într-o oală de 10 l, apoi adaugi 2 cepe verzi tocate mărunt, morcovii daţi pe râză­toare. Separat amesteci carnea tocată cu cartofii fierţi, 3 cepe tăiate mărunt, oul, grisul, sarea şi piperul (după gust).

Dacă este prea slabă carnea, pui şi o lingură de ulei, apoi adaugi pătrunjelul tăiat mărunt. Mo­delezi perişoare şi le pui în cior­bă să fiarbă.

Când sunt aproape fierte, acreşti ciorba cu borş de putină şi adaugi o mână de orez spălat şi câteva fire de tarhon tocate mărunt. Potriveşti ciorba de sare şi piper şi mai laşi 15 minute pe foc.

Ciorbă de perişoare cu verdeaţă

Ciorba de perisoare cu verdeata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.