Aperitive cu roquefort si nuci
PrinteazaAperitive cu roquefort si nuci din: paine, nuci, roquefort, unt, coniac si mustar.
- 1 paine bagheta
- 2 linguri nuci tocate
pentru untul de roquefort:
- 50 g roquefort
- 100 g unt moale
- 1 lingurita coniac
- 1 lingurita rasa de mustar
Mod de preparare:
Preparaţi untul de roquefort. într-un castronaş, zdrobiţi brânza roquefort cu coniacul şi muştarul, până se obţine o pastă omogenă. Incorporaţi untul lucrându-l mereu cu furculiţa. Incălziţi cuptorul la 250°C.
Tăiaţi bagheta în rondele de 5-6 mm grosime. Amestecaţi untul de roquefort cu nucile tocate. Ungeţi rondelele de pâine. Puneţi la cuptor timp de 5 minute. Serviţi imediat.
Pofta buna!