Gustare cu cascaval si sunca
PrinteazaGustare cu cascaval si sunca din: cascaval, iaurt, varza, sunca, portocale, ceapa rosie, frunze de spanac, nucsoara, sare, piper.
- 100 g cascaval
- 300 g iaurt
- 100 g varza proaspata
- 300 g sunca presata
- 2 portocale
- 1 ceapa mica rosie
- frunze tinere de spanac sau salata verde
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli frunzele de spanac şi le aranjezi pe un platou. Tai varza cât mai fin şi o freci foarte uşor cu puţină sare. Apoi o pui pe un platou. Pui apoi rondele de ceapă roşie şi felii de portocală. Feliile de şuncă, tăiate subţiri, le rulezi şi le aşezi pe un platou.
Baţi iaurtul cu sare, piper şi puţină nucşoară şi torni amestecul peste ingredientele din platou. Razi caşcaval deasupra şi serveşti preparatul imediat.
Gustare cu cascaval si sunca
Pofta buna!