Coaste de Porc cu Legume la Wok din: coaste de porc, ulei de susan, ardei, morcov, ciuperci, broccoli, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez, miere, fulgi de chili, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei orientale cu această rețetă vibrantă de Coaste de Porc cu Legume la Wok, o combinație perfectă de carne suculentă și […]
Coaste de miel la cuptor
PrinteazaCoaste de miel la cuptor din: cotlete de miel, mustar, unt, rosii, dovlecel, usturoi verde, patrunjel, rozmarin, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 kg cotlete de miel
- 2 linguri cu mustar
- 75 g unt
- 6 rosii
- 1 dovlecel
- 200 ml vin sec
- 1 legatura cu usturoi verde
- patrunjel
- rozmarin
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Unge cotletele cu muştar şl unt înmuial la temperatura camerei. Adaugă sare piper şi rozmarin.
Lasă-le câteva minute la rece, apoi aşază-le într-o tavă termorezistentă.
Stropeşte-le cu puţin ulei şi vin, acoperă-le cu folie şi dă-le la cuptor 45 de minute.
Indepărtează folia şi pune roşiile şi rondele de dovlecei de jur împrejur. Presară usturoiul verde tocat.
Toarnă restul de vin şi lasă la cuptor 40-45 de minute. Din când în când, stropeşte cu sosul din tavă.
Dacă scade prea mult, adaugă treptat apă călduţă. La final, aromatizează cu pătrunjel tocat fin.
Serveşte friptura fierbinte, alături ae un pahar cu vin roşu.
Coaste de miel la cuptor
Pofta buna!
Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă
Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]
Arata bine coastele de miel