Porc inabusit cu verdeturi

Printeaza

Porc inabusit cu verdeturi din: pulpa de porc, ulei, stevie, loboda, ceapa verde, leurda, morcov, sare, piper.

Ingrediente:Porc_inabusit_cu_verdeturi

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 ml ulei
  • 3 legaturi stevie
  • 4 legaturi loboda
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi leurda
  • 1 morcov
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi- o, ştergeţi-o şi tăiaţi-o în bucăţele potrivite. Presăraţi-le cu sare şi piper şi puneţi-le într-o tigaie, în 3-4 linguri cu ulei încins. Adău­gaţi o ceşcuţă cu apă caldă, aco­periţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să se înăbuşe la foc mic.

Intre timp, curăţaţi verdeţurile, spălaţi-le şi opăriţi ştevia. Tocaţi verdeţurile mai mare. Căliţi ceapa împreună cu morcovul dat pe răzătoarea mare, în 3-4 linguri cu ulei, apoi după 1 -2 minute puneţi celelalte verdeţuri.

Căliţi-le la foc mic 10- 15 minute, amestecând din când în când. Serviţi carnea înăbuşită cu garnitură de verdeţuri călite.

Porc inabusit cu verdeturi

Porc_inabusit_cu_verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.