Budinca cu freekeh si carnati din: carne de carnati, apa, cereale feekah, seminte de in, ketchup, pudra de ceapa, paprika, seminte de fenel, pudra de usturoi, salvie, piper negru, sirop de artar, cimbru, ulei. Potrivita pntru micul dejun, satiosa si gustoasa. Freekeh este un aliment cu cereale făcut din grâu dur verde ( Triticum turgidum […]
Budinca de legume cu paste
PrinteazaBudinca de legume cu paste din: paste tip penne, conopida, broccoli, rosii, ceapa, unt, sare, smantana, faina, lapte, oua, usturoi.
Ingrediente:
- 200 g paste tip penne
- 1 conopidă
- 1 broccoli mic
- 300 g roşii mici
- 1 ceapă
- 100gunt
- sare
Ingrediente sos:
- 50 g smântână
- 50 g făină
- 500 ml lapte
- 2 ouă
- 3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Desfă conopida şi broccoli în bucheţele şi opăreşte-leîn apă cu sare.
Separat, pune pastele la fiert, între timp, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în 50 g de unt topit, într-un castron, bate smântână cu ouăle, usturoiul zdrobit şi laptele.
Incorporează treptat făina şi amestecă energic cu un tel sau cu mixerul. Unge o formă cu unt şi aşază bucheţelele de conopidă şi broccoli.
Adaugă pastele scurse, amestecă uşor, după care toarnă sosul.
Din loc în loc, pune roşioarele şi lasă la cuptor 30-35 de minute.
Budinca de legume cu paste
Budinca de mei cu unt de mere din: lapte de cocos, apa, unt de mere, scortisoara, ghimbir, sare de mare, faina de mei, sirop de artar, esenta de vanilie, nuci pecan prajite. O budinca satioasa si sanatoasa, usor de preparat care va tine senzatia de foame departe timp de cateva ore. Ingrediente: 235 ml lapte […]
Budinca de orz cu merisoare din: orz, apa, cidru de mere, suc de portocale, merisoare, stafide, sirop de artar, scortisoara, sare de mare. O budinca potrivita pentru micul dejun, satioasa si plina de vitamine si sanatate. Ingrediente: 92 gr orz inmuiat si scurs, conform instructiunilor de pe ambalaj 235 ml apa 60 ml cidru de […]
Pofta buna!