Friptura de vita cu boia din: vita, cafea, zahar, boia, oregano, coriandru, parf de mustar, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 2 fripturi de vita 1 linguriță de cafea 1 linguriță zahăr 1/2 linguriță boia 1/2 linguriță oregano 1/2 linguriță de coriandru 1/2 linguriță praf de muștar 1/2 linguriță sare 1/4 linguriță piper 2 linguri […]
Carne de vita cu fasole verde si usturoi
PrinteazaCarne de vita cu fasole verde si usturoi din: carne de vita, fasole verde, untura de porc, ceapa, bulion, zeama de lamaie, usturoi, foi de dafin, sare, piper si verdeata.
- 600 g carne de vită
- 600 g fasole verde
- 3 linguri de untură de porc
- 4-5 cepe
- 1 pahar de bulion
- 1 linguriţă de zeamă de lămâie
- 3-4 căţei de usturoi
- foi de dafin
- sare
- piper negru măcinat
- 2 linguri verdeaţă tăiată
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi nu prea mari şi se prăjeşte uşor. Ceapa se mărunţeşte şi se prăjeşte.
Fasolea se taie, se fierbe 3-5 minute, se strecoară şi se prăjeşte uşor.
Se pun în ceaun, pe rând, ceapa, carnea şi fasolea, se adaugă zeama de lămâie, sarea, piperul şi foile de dafin, se acoperă cu un capac şi se înăbuşă până este gata.
Carnea se serveşte presărată cu verdeaţă tăiată.
Carne de vita cu fasole verde si usturoi
Pofta buna!
Pofta buna!