Carne de vita cu fasole verde si usturoi

Printeaza

Carne de vita cu fasole verde si usturoi din: carne de vita, fasole verde, untura de porc, ceapa, bulion, zeama de lamaie, usturoi, foi de dafin, sare, piper si verdeata.

 

Ingrediente:Carne_de_vita_cu_fasole_verde_si_usturoi

  • 600 g carne de vită
  • 600 g fasole verde
  • 3 linguri de untură de porc
  • 4-5 cepe
  • 1 pahar  de bulion
  • 1 linguriţă de zeamă de lămâie
  • 3-4 căţei de usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 2 linguri verdeaţă tăiată

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi nu prea mari şi se prăjeşte uşor. Ceapa se mărunţeşte şi se prăjeşte.

Fasolea se taie, se fierbe 3-5 minute, se strecoară şi se prăjeşte uşor.

Se pun în ceaun, pe rând, ceapa, carnea şi fasolea, se adaugă zeama de lămâie, sarea, piperul şi foile de dafin, se acoperă cu un capac şi se înăbuşă până este gata.

Carnea se serveşte presărată cu verdeaţă tăiată.

Carne de vita cu fasole verde si usturoi

Carne_de_vita_cu_fasole_verde_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

Reteta zilei: Supa de vita cu varza

Reteta zilei: Salata de vita cu legume

Reteta zilei: Friptura de vita cu boia

Friptura de vita cu boia din: vita, cafea, zahar, boia, oregano, coriandru, parf de mustar, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 2 fripturi de vita 1 linguriță de cafea 1 linguriță zahăr 1/2 linguriță boia 1/2 linguriță oregano 1/2 linguriță de coriandru 1/2 linguriță praf de muștar 1/2 linguriță sare 1/4 linguriță piper 2 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.