Ciorba de fasole cu coriandru
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba cu: fasole boabe, ceapa, ulei de masline, ardei gras, supa de carne, bors, coriandru.
Ingrediente:
- 1 conservă fasole boabe
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ardei gras roşu
- 1 I supă de carne
- 1 l bors
- 1 legătură coriandru
Mod de preparare:
Ceapa se toacă şi se călesc în ulei. Fasolea se scurge de apa din conservă şi se fierbe puţin în supa de carne, cu ceapa călită, timp de 20 de minute. Ardeiul gras se taie pe jumătate, se scot sâmburii, se spală şi se taie bucăţi potrivite, care se lasă şi ele să fiarbă cu supa, încă 8 minute.
Se adaugă borş pentru si se mai lasă pe foc 5 minute. Inainte de servire, se pun şi frunzele de coriandru.
Pofta buna!