Pastă de fasole lată cu ouă

Printeaza

Pastă de fasole lată cu ouă

Ingrediente:Pastă de fasole lată cu ouă

  • 500 g fasole păstăi
  • 200 g maioneză
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 1 roşie
  • 1 ardei pentru ornat

 

Mod de preparare:

Pui fasolea să fiarbă în 2 l de apă clo­cotită cu sare. Separat fierbi ouăle. După ce a fiert fasolea, o treci de două ori prin maşina de tocat şi o amesteci cu maioneză.

Potriveşti de piper şi o aşezi pe un platou. O ornezi cu ouăle fierte, tăiate felii, roşii sau ardei, după preferinţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.