Ciolan de porc cu sos de mere din: ciolan de porc, mustar cu boabe, patrunjel, cimbru, salvie, prosciutto, ulei, morcovi, cartofi, ceapa rosie, usturoi, telina, amidon, supa de pui, mar, salata verde. Ingrediente: 1,25kg ciolan de porc fără os 1 lingură de muştar cu boabe câte 2 linguri de pătrunjel şi cimbru tocate, plus câteva […]
Salata cu ciolan de porc, mazare si patrunjel
PrinteazaSalata cu ciolan de porc, mazare si patrunjel din: mazare, ciolan de porc, frunze de patrunjel, ceapa verde, nasturel, ulei de masline extravirgin, otet de mere si mustar.
- 750 g de mazare proaspata
- 700 g ciolan de porc gatit
- 1 mana mare de frunze de patrunjel, tocate
- 1 legatura de ceapa verde, feliata
- 1 mana mare de nasturel
pentru dressing:
- 7 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri otet de mere
- 3 lingurite de mustar
Mod de preparare:
Fierbe mazărea într-o oală cu apă clocotită, sărată în prealabil, timp de 3 minute (sau 1 minut, dacă foloseşti mazăre decongelată).
Scurge-o’şi clăteşte-o sub un jet de apă rece. Amestecă ingredientele pentru dressing împreună cu sare şi piper, până se omogenizează.
Intr-un bol mare, amestecă porcul cu mazărea, pătrunjelul şi dressingul. Transferă salata pe un platou sau pe farfurii.
Presară deasupra ceapa verde şi năsturelul, chiar înainte de a servi.
Salata cu ciolan de porc, mazare si patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciolan de porc cu sos de mere
Ciolan afumat cu telina si cuisoare
Ciolan afumat cu telina si cuisoare din: ciolan afumat, cuisoare, zeama de varza, telina, untura de porc, sare, piper. Ingrediente: 1 ciolan afumat 50 g cuisoare 1 l zeama de varza 1 telina mica 100 g untura de porc sare piper Mod de preparare: Puneţi zeama de varză la fiert într-o oală mai mare […]
Pofta buna!