Friptura de vita cu aroma de cafea din: vita, cafea, zahar, piper, oregano, coriandru, boabe de mustar, sare, ulei de masline. Ingrediente: 2 fripturi de vită 1 linguriță de cafea măcinata 1 linguriță de zahăr 1/2 linguriță de piper 1/2 lingurita oregano 1/2 linguriță de coriandru 1/2 lingurita boabe de mustar 1/2 lingurita sare 2 […]
Carne de vita cu rosii, praz si usturoi
PrinteazaCarne de vita cu rosii, praz si usturoi din: carne de vita, praz, verdeata, ulei, sare, piper, vin, faina, usturoi, rosii, ardei grasi, foi de dafin.
- 700 g carne de vită
- 2 fire praz
- 4-5 linguri verdeaţă tăiată
- 4-5 linguri ulei
- sare
- piper negru măcinat
- ½ pahar vin alb sec
- ½ lingură făină
- 2 căţei de usturoi
- 5-6 roşii
- 1-2 ardei graşi roşii
- foi de dafin
Mod de preparare:
Carnea de la pulpă se taie felii, se bate, se presară cu sare şi piper, se trece prin faină şi se rumeneşte cu ulei pe ambele părţi.
Prazul se taie inele, se pune pe fundul ceaunului, deasupra se pune carnea prăjită, pe carne – roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate, se acoperă cu ceapă, se adaugă pastă de ardei graşi şi sare.
Se acoperă cu un capac şi se înăbuşă la cuptor. Cu 15 minute înainte de a se scoate din cuptor se toarnă vinul, se pun foi de dafin, piper, verdeaţă tăiată şi usturoi pisat.
Carne de vita cu rosii, praz si usturoi
Pofta buna!
Reteta zilei: Vita cu legume si rozmarin
Vita cu legume si rozmarin din: faina, vita, ulei de masline, supa, ceapa, morcovi, usturoi, rozmarin, cimbru, vin rosu, pasta de tomate,sare, piper. Ingrediente: ¼ pahar făină 1 kg carne de vita, tocata 2 linguri ulei de măsline 4 căni supa de vită 1 ceapă, curatata și tocată 3 morcovi, decojiți și feliați 4 […]
Reteta zilei: Carne de vita cu noodles si verdeata
Carne de vita cu noodles si verdeata din: pasta de susan, usturoi, sos de soia, ghimbir, fulgi de ardei iute, otet, ulei, boabe de mustar, ulei de susan, vita, piper, sare, noodles, ceapa verde, coriandru. Ingrediente: 1 lingură pastă de susan 2 catei de usturoi, tocat mărunt 2 linguri sos de soia 1 lingură ghimbir […]
Pofta buna!