Tartine cu trufe
PrinteazaTartine cu trufe din: paine de casa, grasime de gasca, trufe, sare, piper.
- 10 g paine de casa
- 20 g grasime de gasca
- 60 g trufe
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Tăiaţi pâinea în 6 sau 12 felii (în funcţie de mărime) şi prăjiţi-le uşor în prăjitor, apoi ungeţi-le puţin cu grăsime de gâscă. Incălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi trufele şi tăiaţi-le lamele fine şi repartizaţi-le pe tartine.
Puneţi tartinele pe o tavă şi băgaţi tava la cuptor pentru 5 minute. Topiţi restul de grăsime de gâscă. Ungeţi trufele cu grăsime folosind o pensulă. Săraţi şi piperaţi fiecare tartină. Serviţi imediat.
Pofta buna!