Mazare verde la borcan

Printeaza

Desfaci cu atenţie tecile de mazăre, pen­tru a arunca boabele atacate de omizi sau stricate.

După ce ai sortat boabele de mazăre, le pui la fiert într-o cratiţă cu apa şi sare (pui 1 linguriţă de sare la 1 I de apă).

Când boabele sunt fierte (dar încă tari) le aşezi în borcanele calde, adaugi apa în care au fiert şi pui câte o aspirină în fiecare borcan.

Legi sau capsezi şi le sterilizezi 90 de minute într-o oală cu apă pe fundul căreia ai pus şi un suport de lemn ca să nu se spargă borcanele.

Mazare verde la borcan

Mazare verde la borcan

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • mazare la borcan
  • conservarea mazarei
  • cum se conserva mazarea
  • mazare la borcan pentru iarna
  • mazare conservata
  • cum se conserveaza mazarea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.