Pulpă de berbec la frigare cu garnitură de cartofi prăjiţi şi legume de sezon fierte şi date in unt

Printeaza

Pulpă de berbec la frigare cu garnitură de cartofi prăjiţi şi legume de sezon fierte şi date in unt

Ingrediente:Pulpă de berbec la frigare cu garnitură de cartofi prăjiţi şi legume de sezon fierte şi date in unt

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 50 g ulei
  • sare
  • piper
  • mujdei
  • 500 g cartofi
  • 500 g legume de sezon
  • 50 g unt
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Pulpa se leagă pe frigare cu sirmă subţire şi se frige la jar, învîrtindu-se încet circa 35 minute. Dacă o dorim mai friptă se poate lăsa 50-60 minute.

Pe parcurs se unge cu ulei şi se stropeşte cu mujdei.

Se aşază tăiată pe un platou garnisită cu cartofii prăjiţi şi legume de sezon fierte şi date în unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.