Friptura de porc la tava cu cartofi si morcovi
PrinteazaFriptura de porc la tava cu cartofi si morcovi din: cartofi, pulpa de porc, praz, morcovi, usturoi, ceapa, ulei, sare, piper.
- 1 kg cartofi
- 500 g pulpa de prc
- 1 praz
- 2 morcovi
- 6 catei de usturoi
- 1 ceapa
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi carnea de pieliţe, o tai cât vrei de mare şi o pui într-o tavă. Separat, speli, cureţi şi tai ceapa, la fel procedezi cu prazul şi cu morcovii şi le aşezi în tava cu carne. Torni puţin ulei, apă, potriveşti de sare şi piper, acoperi cu folie şi dai la cuptor. Laşi aproximativ o oră. între timp, te ocupi de cartofi.
Ii speli, îi cureţi şi, când consideri că pulpa de porc este aproape făcută, scoţi folia, adaugi cartofii, usturoiul tăiat fin, torni puţin ulei peste ei, pui sare şi piper şi dai la cuptor, încerci cartofii şi, când s-au înmuiat, friptura este gata.
Friptura de porc la tava cu cartofi si morcovi
Pofta buna!