Dovlecei umpluti cu carne de vitel
PrinteazaDovlecei umpluti cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, cascaval, galbenus de ou, orez, sare, patrunjel verde.
- 250 g carne de vitel
- 2 dovlecei (500 g)
- 2 cepe potrivite
- 200 g cascaval
- 1 galbenus de ou
- 1 ceasca de orez fiert
- un varf cutit de sare
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Dai carnea de vitel prin maşina de tocat. Cureţi dovleceii de coajă şi îi tai în două, pe lungime. Cureţi seminţele şi presari deasupra un praf de sare. Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o amesteci cu carnea tocată şi cu orezul fiert.
Umpli dovleceii cu această compoziţie. Deasupra torni caşcavalul ras, amestecat cu gălbenuşul. Coci la foc potrivit, în cuptorul încins în prealabil, aproximativ 40-45 minute. Când serveşti dovleceii, presari deasupra pătrunjel verde tocat fin.
Dovlecei umpluti cu carne de vitel
Pofta buna!
Deliciosi dovlecei astia
Dovleceii sunt dementiali!