din: castraveti, ceapa, usturoi, iaurt grecesc, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, marar, sare, piper. Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism. Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv […]
Muschi file cu tequilla si frunze de coriandru
PrinteazaMuschi file cu tequilla si frunze de coriandru din: muschi, usturoi, ceapa verde, ardei iute, frunze de coriandru, zeama de lime, tequilla, zeama de portocala, sare, chimen, boia.
Ingrediente:
- 1 kg muschi file
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 1 fir ceapa verde, tocata marunt
- 1/2 ardei iute rosu pitic, tocat
- 3 linguri frunze coriandru tocate
- 2 linguri zeama de lime
- 1 1/2 linguri tequilla
- 1 lingura zeama de portocala
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita boia
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tăiaţi-o în felii de cca 2 cm grosime.
Amestecaţi bine totul într-o cutie de plastic sau într-o pungă de alimente, cu fermoar. Inchideţi bine şi lăsaţi la frigider, 1 oră.
Scoateţi carnea din marinadă. Frigeţi feliile la foc mai iute, cca 3-4 min pe fiecare parte.
Muschi file cu tequilla si frunze de coriandru
Pofta buna!
Spritz Venetian – Cum să faci aperitivul clasic venețian
Cum să Faci Aperitivul Clasic Venețian din: aperol, prosecco, apa minerala, gheata, felii de portocala. Spritz Venetian este un aperitiv clasic originar din Veneția, Italia, și a devenit celebru în întreaga lume pentru gustul său revigorant și culoarea sa vibrantă. Acest aperitiv a câștigat popularitate în secolul al XIX-lea, când soldații austrieci […]