Friganele cu cascaval
PrinteazaFriganele cu cascaval din: paine, lapte, oua, unt, cascaval, sare, piper, marar, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 felii de paine de o zi
- 500 ml lapte
- 3 oua
- 10 g unt+10 g unt pentru tava
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- marar
- patrunjel
Mod de preparare:
Se încălzeşte laptele. Separat, într-un castron, se bat bine ouăle, ca pentru omletă, apoi se amestecă cu untul topit în prealabil, cu sare şi cu piper.
Un vas de cuptor se unge cu unt. Fiecare felie de pâine se trece prin amestecul de lapte şi ouă şi se aşază în vas.
Se pun pe fiecare 50 g caşcaval şi se acoperă cu a doua felie de pâine înmuiată în amestec.
Se toarnă restul amestecului de lapte şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Se servesc cu verdeaţă deasupra.
Friganele cu cascaval
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friganele cu cascaval
- friganele cu branza