Ardei Capia și Castraveți Murați. Murăturile nu sunt doar un deliciu pe masă, dar sunt și pline de beneficii pentru sănătate, fiind bogate în antioxidanți și probiotice naturale care pot îmbunătăți digestia. Pregătire: 30 minute Gătire: 10 minute Total: 40 minute, plus cel puțin 2 săptămâni pentru maturare Ingrediente 500g ardei capia: Ardeii capia sunt […]
Piept de pui cu cartofi la cuptor
PrinteazaPiept de pui cu cartofi la cuptor din: cartofi, ceapa, ceapa rosie, branza telemea, cascaval, smantana, supa de legume, ulei de masline, sare, patrunjel, busuioc.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi fierţi în coajă
- 500 g piept de pui tăiat julien
- 1 ceapă albă
- 1 ceapă roşie
- 100 g telemea
- 100 g caşcaval ras
- 100 g smântână
- 50 ml supă de legume
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- pătrunjel
- busuioc
Mod de preparare:
Piept de pui cu cartofi la cuptor: Toci ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi carnea şi o rumeneşti puţin. Potriveşti de sare şi de piper. Cureţi cartofii şi îi tai rondele de 5 mm grosime.
Intr-o formă termorezistentă, unsă cu ulei, pui un strat de cartofi, un rând de carne şi tot aşa până se termină ingredientele, dar ultimul strat să fie de cartofi.
Presari telemeaua rasă, caşcavalul, supa şi smântână şi dai la cuptor timp de 35-40 de minute. Serveşti mâncarea caldă presărată cu busuioc şi pătrunjel tocate.
Pofta buna!
Campari Shakerato: Un Cocktail Italian Vibrant. Prin simpla agitare a Campari cu gheață, se obține o băutură cu o textură spumoasă și o culoare intensă, perfectă pentru zilele calde de vară sau pentru a adăuga un strop de culoare și prospețime la orice ocazie specială. Acest cocktail simplu, dar sofisticat, este adesea savurat înainte de […]