Tocăniţa de legume cu maruntaie de pasare

Printeaza

Tocăniţa de legume cu maruntaie de pasare

Ingrediente:Tocăniţa de legume cu maruntaie de pasare

  • 500 g măruntaie de pasăre
  • 1 vânătă mică
  • 2 gogoşari
  • 4 ardei
  • 1 ceaşcă supă de came (preparată cu 1 cub condiment)
  • 1 ceapa
  • 1/2 kg roşii
  • 1 lingură făină
  • 75 g unt sau margarină
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pui vânata la copt pe o tablă pe aragaz, apoi speli roşiile, le dai pe râzătoare şi le pui la fiert. Când sosul a scăzut, adaugi sare, făină, mai laşi să dea un clocot şi îl dai deoparte.

Inăbuşi în unt sau margarină măruntaiele cu ceapa tocată mărunt şi puţină sare. Adaugi apoi ardeii şi gogoşarii tăiaţi fâşii, torni supa de carne sau apă şi laşi să fiarbă înăbuşit.

Când s-au înmuiat adaugi vânătă coaptă, curăţată şi desfăcută în fâşii şi sosul de roşii. Dai tocăniţa la cup­tor până ce sosul a scăzut şi când e gata presari verdeaţa tocată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.