Cotlet de miel cu muştar de Dijon
PrinteazaCotlet de miel cu muştar de Dijon din: cotlete de miel, mustar de dijon, sos worcestershire, usturoi, fulgi de ardei iute.
- 2 bucati cotlet de miel cu os (7-8 coaste fiecare)
- 1/3 cana mustar de Dijon
- 2 linguri sos Worcestershire
- 4 catei de usturoi, tocati marunt
- 1 lingurita fulgi de ardei iute
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de grăsime, dezgoliţi coastele pe 4-5 cm lungime. Combinaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine. Ungeţi carnea cu amestecul de condimente şi lăsaţi-o în frigider câteva ore (nu mai mult de o zi).
Aşezaţi grătarul la cca 10 cm deasupra jarului, puneţi cotletele şi frigeţi-le 2 min pe fiecare parte. Apoi ridicaţi cu 2-3 cm grătarul şi continuaţi frigerea, încă 10-12 min pe fiecare parte. Luaţi de pe foc lăsaţi 5-10 min şi serviţi cu garnitura preferată.
Cotlet de miel cu muştar de Dijon
Pofta buna!