Cotlet aromat

Printeaza

Cotlet aromat din: cotlet dezosat de porc, otet, suc de rosii, ketchup, mustar, zahar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cotlet_aromat

  • un kg cotlet dezosat de porc
  • o lingura otet
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri ketchup
  • o lingura mustar
  • o lingura zahar
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de roşii cu ketchupul, oţetul, zahărul, muştarul, uleiul, sarea si piperul. în acest amestec se pune carnea si se lasă la marinat aproximativ 30 de minute. Intre timp, se încinge grătarul şi se frig cotletele de porc, ungându-le cu sos de marinată. Se întoarce pe grătar pe ambele părţi, până se rumeneşte uniform.

Cotlet aromat

Cotlet_aromat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.