Bors de legume

Printeaza

Bors de legume

Ingrediente:Bors de legume

  • 2 ardei graşi
  • 3-4 roşii
  • 1 dovlecel
  • 2 mor­covi
  • 2 cartofi
  • 1 ţelină
  • 1/4 varză
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • o mână de fasole verde
  • 1 l borş
  • sare
  • leuştean
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul şi îl speli. Morcovul, rădăcina de pătrunjel, păstârnacul şi ceapa le dai prin răzătoarea mare, varza o tai fideluţă, iar ţelina cubuleţe.

Le pui la fiert într-o oală cu capac. Când sunt aproape fierte, adaugi cartofii şi dovlecelul tăiaţi cubuleţe şi roşiile curăţate de coajă şi de seminţe şi tăiate foarte mărunt, fasolea verde şi ardeii tăiaţi fideluţă.

Când au fiert bine legumele torni borşul şi potriveşti de sare. Il mai laşi să dea în câteva clo­cote şi la sfârşit pui verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.