Macaroane cu sos vanatoresc
PrinteazaMacaroane cu sos vanatoresc
Ingrediente:
- 1 kg carne de iepure
- 6 morcovi
- 2 cepe
- 2 linguri muştar
- 3 gălbenuşuri
- smântână
- piper
- foi de dafin
- vegeta
- 300 g paste făinoase
- 2 linguri ulei măsline
- pătrunjel verde.
Preparare:
Se pune carnea de iepure la fiert, cu sare. Separat, se pun la fiert morcovii şi ceapa. Când a fiert, carnea se scoate şi, după ce s-a răcit, se taie bucăţele. După ce au fiert legumele, ceapa se aruncă, iar morcovii se pasează şi se amestecă împreună cu muştarul, gălbenuşurile şi condimentele.
Sosul rezultat se pune într-o cratiţă, adăugând carnea tăiată cubuleţe, două foi de dafin şi condimente, după gust. Se fierb împreună circa 10 minute, după care se stinge focul şi se toarnă în sos o cană de smântână.
Pastele fierte se scurg, se clătesc şi se amestecă împreună cu ulei de măsline. Pastele fierbinţi se aşază pe un platou, se toarnă sosul deasupra, se presară pătrunjel tocat şi sunt bune de servit.
Pofta buna!
foarte bune macaroanele
Foarte bune. Sosul are o aroma interesanta, iar carnea de iepure a iesit foarte frageda.