Paste cu sos si mazare
PrinteazaPaste cu sos si mazare din: paste, carne tocata, rosii in bulion, ceapa, morcov, ardei gras, mazare, concentrat de vita, ulei, sare, piper.
- 250 g paste, dupa gust
- 250 g carne tocata
- 5 rosii in bulion
- o ceapa mica
- un morocov
- un ardei gras rosu
- 200 g mazare congelata
- 2 cuburi concentrat de vita
- o lingura ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele şi mazărea în apă cu un cub de concentrat. Intr-o tigaie se face un sos din roşiile mixate, sare şi piper, care se fierbe 5 minute. în altă tigaie, se căleşte ceapa în ulei, se adaugă morcovul ras şi ardeiul tăiat.
După ce legumele se înmoaie, se adaugă carnea tocată, sosul de roşii, al doilea cub de concentrat, sare si piper si se lasă la fiert. Se mai adaugă apă, dgcă scade prea tare. Pastele scurse şi mazărea se amestecă cu sosul de carne şi se aduc la masă.
Paste cu sos si mazare
Pofta buna!