Sarmale cu pastrav

Printeaza

 Sarmale cu pastrav

Ingrediente:Sarmale cu pastrav

  • 1 kg peşte
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1/2 kg ceapă
  • 3-4 morcovi
  • cimbru
  • bulion
  • 1 varză murată

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei pui să se prăjească peştele pe o parte şi pe alta ca să-i poţi curăţa pielea. Apoi îl cureţi de oase şi treci prin maşina de tocat peştele, ceapa şi morcovul.

Amesteci compoziţia cu orezul ales şi spălat şi pui cimbrul sau alte mirodenii. Cu acest amestec umpli sărmăluţele pe care le fierbi cu un amestec de apă, ulei şi bulion.

Sarmale cu păstrav

Sarmale cu pastrav

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sunt bune sarmalele cu peste? N-am mai facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.