Conopida si cartofi
PrinteazaConopida si cartofi din: ulei de masline, ceapa, ghimbir, cartofi, conopida, pasta de curry, lapte de cocos, zahar brun, naut.
- o lingura de ulei de masline
- o ceapa mare tocata
- o lingurita de ghimbir ras
- 2 cartofi mari cubulete
- o conopida separata in buchetele
- 4 linguri de pasta de curry
- o conserva de lapte de cocos
- o lingura de zahar brun
- o conserva de naut scursa de apa
Mod de preparare:
Intro oală mare, încălziţi ulei, adăugaţi ghimbirul ras şi ceapa şi sotati 3 minute. Adăugaţi cartofii, conopida şi pasta de curry şi gătiti 5 minute, amestecând constant. Turnaţi laptele de cocos şi zahărul brun şi acoperiţi cu apă.
Adăugaţi boabele de năut şi un praf de sare. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă timp de jumătate de oră, până se înmoaie cartofii. Puteţi garnisi cu felii de roşii şi seminţe de fenicul.
Conopida si cartofi
Pofta buna!